top of page

PIRKKALA / Veskan kauppakeskus 2. krs

Saapastie 2

33950 Pirkkala

Avoinna:

Joustavasti sopimuksen mukaan

veska@myfascia.fi​

p. 044 984 2651​

  • Instagram
  • Facebook

Meillä käy:

IMG_3682.JPG

Pirkkalassa sinua palvelee:

MyFascia Studio Pirkkalan palvelut
 

MyFascia hoidot
Pääosassa ja kaiken pohjana on MyFascia hoidot. Studion MyFascia terapeuteilla on hallussa niin ennaltaehkäisevä hoito, arpien hoidot, akuutin ja kroonisen kivun hoito, vauvojen ja lasten hoitaminen sekä rentouttava MyFascia hoito. MyFascia Rentoutus- hoito tehdään lempeitä hoitotekniikoita käyttäen, kuten myös vauvojen ja lasten hoidot eli jos olet joskus kuullut MyFascia hoidon olevan kivuliasta niin ei hätää, hoito on mahdollista tehdä myös erittäin lempeästi. Lisäksi meillä Pirkkalassa on tarjolla MyFascia harjoittelu. MyFascia harjoittelu pitää sisällään sinulle yksilöllisesti suunnitellun kuntosali/harjoitteluohjelman. Se sopii niin kehon huoltoon, lihaskunnon parantamiseen, myofaskiaalisten ketjujen toiminnan optimointiin ja leikkauksista tai vammoista kuntoutumisen tueksi.


Hieronnat
Studiolta on myös saatavilla klassista hierontaa sekä hermoratahierontaa. Hermoratahieronta on 90 minuutin hoito, klassista hierontaa on saatavilla niin 45 minuutin hoito sekä 60 minuutin hoito asiakkaan toiveen mukaan.


EMG, Lihasten toiminnallinen analyysi
Toisinaan lihasten aktivoitumisen kanssa saattaa olla haasteita. Heikkoa aktivaatiota voi olla itse hankala tunnistaa ja tällöin EMG toimii loistavana apuna. EMG:llä testataan pintalihasten toiminnallista aktivaatiota. Sen avulla havaitaan heikosti aktivoituvat lihakset ja löydetään juuri asiakkaalle sopivat harjoitteet. EMG toimii hyödyllisen apuna myös leikkausten jälkeen ja toistuvissa vaivoissa. 


Fysioterapia
Fysioterapeutin vastaanotolla tutkitaan, kartoitetaan ja hoidetaan erilaisia muun muassa tuki- ja liikuntaelimistön vaivoja, kipua ja vammoja. 


Muut palvelut
•    Personal Training
•    TRE-ohjaus yksilöohjaus
•    Neurosonic
•    Kuppaus

MyFascia Studio Pirkkalan terapeutit Anna, Anne, Matti, Ona ja Salla

toivottavat Sinut sydämellisesti tervetulleeksi Pirkkalan Studiolle!
 

bottom of page