top of page

Matti Kettunen

Palvelen sinua Hämeenlinnan, Lempäälän, Pirkkalan ja Pälkäneen MyFascia Studioilla.

Lämpimästi tervetuloa hoitohin!

Yhteystiedot

Matti Kettunen

My Fascia Hämeenlinna /Lempäälä/ Pirkkala/ Pälkäne

050 355 4205

  • Facebook
  • Instagram

Tietoa minusta

Olen Matti Kettunen, MyFascia-terapeutti.

Olen kouluttautunut hyvinvointipalvelujen moniosaajaksi vuosikymmenten saatossa. Olen pitkään ollut kiinnostunut hyvinvointiimme vaikuttavista tekijöistä. Olen saanut opiskella TtM:ksi liikuntalääketiede pääaineena, valmentamisen erikoisammattitutkinnon, opettajan pedagogisen pätevyyden, hierojan ammattitutkinnon ja juuri nyt on työn alla luonto- ja eräoppaan opinnot.

Käsillä hoitamista olen tehnyt yli 16 vuotta. Aloitin hermoratahieronnan parissa ja kouluttauduin siinä mestariksi. Kuusi vuotta sitten tutustuin MyFasciaan ja innostuin todella sen kokonaisvaltaisuudesta. Siitä lähtien olen tehnyt FyFascia-hoitoja päätyönäni.

 

Olen innokkaasti ollut mukana MyFascia-terapeuttien täydennyskoulutuksissa, joilla vahvistetaan perusosaamista ja laajennetetaan asiantuntemusta. Syventäviä kursseja olen käynyt mm. Arpien, lasten ja nuorten hoitojen erityispiirteiden huomioimiseksi.

Olen toiminut pikaluistelijoiden valmentajana yli 20 vuotta, joten tunnen kilpaurheilun vaatimukset. EMG avusteinen liikeanalyysi paljastaa selkeästi kehon eri aluiden lihasten aktivaatioerot, jolloin voidaan löytää asikkaalle juuri sopivat harjoitteet tasapainottamaan kehoa. Erityisesti olen perehtynyt ylivireyden ja muiden stressiperäisten tilojen huomioimiseen hoidoissa. Teen tarvittaessa Firstbeat Hyvinvointianalyyseja ja olen TRE-ohjaaja (Tension, Stress & Trauma Release Exercise).

 

Olen myös perehtynyt Kajava-terapiaan ja olin hiljattain MyFascia-koulutuksessa vagushermon toiminnasta ja hoidosta. Olet lämpimästi tervetullut hoitooni löytämään juuri sinulle sopivan tien kohti parempaa ja tasapainoisempaa elämää!

Tervetuloa!

bottom of page