top of page
Päivi Väänänen.JPG

Päivi Väänänen

Heippa!

Olen Päivi Väänänen, MyFascia-terapeutti, urheiluhieroja ja sairaanhoitaja. Teen erilaisia Myfascia- hoitoja auttaen Sinua kehosi kiputiloissa olivatpa ne aiheutuneet urheilusta, työnteosta, virheasennoista tai vaikkapa liikkumattomuudesta. 

Nähdään vastaanotolla!

Yhteystiedot

Päivi Väänänen

My Fascia Tampere

Sammonkatu 64 (sisäpiha), Tampere

  • Facebook
  • Instagram

Tietoa minusta

Olen Päivi, urheiluhieroja, MyFascia-terapeutti sekä sairaanhoitaja. 
Fasciakäsittelyissä keskityn jokaiseen ihmiseen yksilöllisesti ja pyrin luomaan rennon ja turvallisen olotilan. Pidän tärkeänä kehon ja mielen yhteistyötä, joten vastaanotollani saakin puhua vapaasti kaikista mieltäpainavista asioista. Omaksi bravuurikseni koen niskan, rintarangan, purentalihasten ja erilaisten käsien ongelmien hoidon. Myös selän, lonkkien ja jalkojen kiputiloista kärsivät ovat hyvällä menestyksellä saaneet apua käsittelyssäni. Manuaalisen hoidon lisäksi annan sinulle mielelläni vinkkejä paremman kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin saavuttamiseksi.  Fasciaterapeutin työn ohella työskentelen sairaanhoitajana, mikä antaakin hoitamiseen syvyyttä ja kokonaisvaltaista näkymystä. Hoidon kulmakivenä pidän sitä, että hoito tehdään ja suunnitellaan henkilökohtaisten tarpeiden pohjalta. Kuuntelen ja aistin hoidettavaa kehoa hoidon aikana ja etenen kehon viestien mukaisesti. Mielen ja kehon yhteistyön saavuttaessa tasapainon alkaa monesti mitä hankalimmatkin vaivat aueta. 


Mielenkiinnonkohteisiini kuuluvat terveysliikunta, hyvinvointi ja oikeanlainen ravitsemus, joita olen myös laajasti opiskellut. Parhaillaan opiskelen ylempää ammattikorkeakoulututkintoa liikunnan ja kuntoutuksen integraation ohjelmassa. Kotona minua ilahduttavat 15, 13 ja 9-vuotiaat lapset sekä mies. Lisäksi meillä asustaa kaksi villakoiraa ja hevonen.

bottom of page