top of page
Jonna Välikangas.jpg

Jonna Välikangas

Äitiys- ja lantionpohjan fysioterapeutti sekä MyFascia -terapeutti. Erityisosaamiseni piiriin kuuluu odottavat äidit sekä synnyttäneet, mutta kuka tahansa, iästä ja sukupuolesta riippumatta, on erittäin tervetullut vastaanotolleni! 

Yhteystiedot

Jonna Välikangas

My Fascia Tampere

Sammonkatu 64 (sisäpiha), Tampere

  • Facebook
  • Instagram

Tietoa minusta

Olen Jonna Välikangas, äitiys- ja lantionpohjanfysioterapiaan erikoistunut fysioterapeutti, MyFascia-terapeutti sekä PhysioPilates-ohjaaja. Erityisen lähellä sydäntäni ovat odottavat äidit sekä synnyttäneet, heidän auttaminen ja tukeminen uuden ja ihmeellisen elämäntilanteen ääreellä. Kuitenkin kuka tahansa, iästä ja sukupuolesta riippumatta, on erittäin lämpimästi tervetullut vastaanotolleni. Lantionpohjan fysioterapiassa hoidan vulvallisia.

 

Luonteeltani olen rauhallinen ja lempeä, mutta myös huumorintajua ja iloista heittäytymistä minusta löytyy. Vastaanotollani minulle tärkeää on luoda asiakkaalle rauhallinen ja turvallinen ilmapiiri, kuunnella ja kohdata asiakas omana itsenään.

 

Asun Lempäälässä perheeni kanssa, johon kuuluu avopuoliso, vajaa 3-vuotias, energiaa pursuava tytär, sekä koira. Äitiys vie osansa vapaa-ajastani, mutta kun vihdoin on tullut aika keskittyä enemmän myös itseeni, harrastan lattaritansseja, ulkoilen perheen kanssa, kuuntelen äänikirjoja ja katson sarjoja netflixistä. Nautin käsillä tekemisestä ja luovuudesta, mitä oikeastaan olen päätynyt tekemään myös työkseni yrittäjänä.

 

MyFascian parista koen löytäneeni ihan uuden ulottuvuuden asiakkaitteni auttamisessa ja hoitamisessa vieläkin kokonaisvaltaisemmin. Erityisesti hermoston rauhoittaminen tässä hektisessä maailmassa, ravitsemuksen merkitys hyvinvointiin sekä tunteiden vaikutus kehoon ovat aihepiirejä joiden pariin haluan ja aion lähitulevaisuudessa sukeltaa syvemmin!

bottom of page