top of page
Janiina Rahkonen tre.JPG

Janiina Rahkonen

Fysioterapeutti, MyFascia-terapeutti, LPG-terapeutti ja Dryneedling-hoitaja sekä ensimmäiseltä ammatiltani lähihoitaja.
Hoidan kaikkia kouluikäisistä vanhuksiin ja monipuolisin menetelmin!

 

Odotan sinua lämmöllä, tervetuloa!

Yhteystiedot

Janiina Rahkonen

My Fascia Tampere

Sammonkatu 64 (sisäpiha), Tampere

  • Facebook
  • Instagram

Tietoa minusta

Olen Janiina Rahkonen, Fysioterapeutti, MyFascia-terapeutti, LPG-terapeutti (lue lisää täältä) ja Dryneedling-hoitaja sekä ensimmäiseltä ammatiltani lähihoitaja.

Olen 2 teinin äiti. Minulla on pieni allergiaystävällinen (bichon frise) koira Peto, jota otan usein mukaan töihin terapiakoiraksi. Hän  ei hauku eikä häiritse. Mieheni työskentelee myös MyFascia-terapeuttina samassa toimipisteessä.

Luonteeltani olen iloinen, reipas ja huumorintajuinen, kuulemma aina aurinkoinen. Harrastan tavoitteellisesti kuntosalilla treenaamista. Kovan treenin vastapainoksi rakastan rentoutumista ja rauhoittumista, palautumista, metsää ja erilaisia keinoja, jotka edesauttavat palautumista.

Tykkään jutella asiakkaiden kanssa ja erityisesti kuunnella asiakkaita, mutta osaan myös olla hiljaa läsnä. Minulle tärkeää on ottaa sinut vastaan juuri sellaisena kuin olet, silloin pääsemme parhaimpaan hoitotulokseen. Haastattelen huolellisesti, tutkin ja hoidan sinulle sopivalla voimakkuudella ja erilaisia tekniikoita hyödyntäen, fascia-hoidon ei tarvitse sattua.  MyFascia konseptin mukaisesti käymme läpi elämäsi eri osa-alueita ravitsemuksesta nukkumiseen ja annan niihin sinulle vinkkejä. Fysioterapeutiksi olen siitä mukava, että kotiin saat usein vain 1 harjoituksen (riippuen vaivasta), jotta saat ne tehtyä. 😉

Olen lisäkouluttautunut LPG-terapeutiksi ja hankin uusimman LPG- laitteen, joka perustuu alipaineimuun ja mekaaniseen hoitopäähän joka hoitaa sormieni sijasta. Sillä voidaan hoitaa 90 % fysioterapian vaivoista. LPG on täysin kivuton hoitomenetelmä, jolla vaikutetaan fascioihin, lihaksiin ja aineenvaihduntaan, sillä voidaan hoitaa mm. kipuja, lihasjumeja,arpia ja hyvinvointia! Voit lukea LPG:stä lisää tästä!

Olen käynyt koulutukset myös purentalihasten fysioterapiaan (TMD), kinesio-teippaukseen ja MyFascia-konseptin arpien käsittely, epäsuorat tekniikat, primitiivirefleksit ja vagushermon kautta sympaattisen hermoston rauhoittaminen sekä kollegani Sanni Meron äityisaiheiset koulutuspäivät. Teen myös EMG l. lihasaktivaatio-mittauksia, jolla arvioidaan lihasten aktivoitumista ja haetaan sinulle sopivan liikkeet tietyn lihaksen voimistamiseksi. EMG mittauksesta on hyötyä toistuvissa kipu- ja jumitiloissa ja esimerkiksi leikkausten jälkeen.

bottom of page